Har du råkat ur för en olycka, liten eller större?

Oavsett så har du faktiskt också hamnat på rätt plats. Våra auktoriserade skadereparatörer hos vår auktoriserade skadeverkstad kommer att kunna göra underverk med att ta hand om både dig och bilen.
Hos våra auktoriserade skadeverkstäder hittar du specialutbildade skadereparatörer, rätt specialverktyg och processer som är godkända av Audi. Sist men absolut inte minst, det hamnar alltid Audi Originaldelar i din bil. Oavsett vilken reparation som utförs, alltid med målsättningen att så fort som möjligt få bilen tillbaka ut på gatan igen med dig bakom ratten.

Råkat ut för en olycka med din Audi? 

För snabbast möjliga hantering, gör så här.

1. Kontakta ditt försäkringsbolag omgående och anmäl din skada. 

2. För att tidsboka en förbesiktning av din skada var vänlig ring oss. Se våra kontaktuppgifter. 

Observera att det är först när vi har förbesiktigat bilen och vet omfattningen av den aktuella skadan som vi kan boka in ett datum för att åtgärda själva skadan, då ditt försäkringsbolag behöver ha en kostnadsuppskattning innan de kan godkänna reparationskostnaden. 

Kom ihåg att alltid ta med det besked du erhållit från ditt försäkringsbolag, (brev eller Drive In- protokoll)! Det är mycket viktigt för att vi skall kunna administrera den aktuella skadan på ett korrekt och så effektivt sätt som möjligt.